Atlanten Færøerne 2015

Færøerne 2015

7. - 14. juli

En uges sommerferie, heraf de fire dage på Færøerne, lyder ikke af alverden; men det er utroligt hvad man kan nå at opleve af både natur og kultur på så kort tid.
Færgeturen fra Hirtshals til Tórshavn i smukt vejr. Et arkitektonisk interessant hotel med en flot udsigt. Det centrale Tórshavn med det historiske Tinganes, havnen og akvariet.

Bådturen til fuglefjeldene og andre opevelser på Streymoy. Imponerende fjelde og kyster, fugle, blomster, hyggelige bygder og moderne kirke­udsmykning. Hyggelige byer og bygder, samt nogle vildt flotte klippekyster.

Det bedste af arkitektur og kunst på Færøerne. Nyt og gammelt: Kirker og kongsgård. En rolig, solrig sejlads med rig lejlighed til at opleve de fantastiske sulers flyve­opvisning.

© Copyright: Fotografier og tekst er beregnet til at blive set på denne hjemmeside og må ikke uden tilladelse anvendes i anden sammenhæng.
© Copyright: Photographs and texts are intended to be viewed on this website and should not be used in any other context without permission.