Det hjemlige Haven i Vipperød

Haven i Vipperød

Billedserier, artikler og links

Min kone Ida og jeg har en parcelhushave på 800 m2, som vi holder meget af at arbejde i - og i tiltagende grad at slappe af i. Vi har lagt vægt på, at det skal være spændende at gå tur i haven og se på blomster, men der skal også dyrkes spiselige afgrøder - økologiske naturligvis. Især har vi mange frugttræer og frugtbuske, men en del grønsager er der også blevet plads til.

Welcome to our garden

Vi har lavet nogle billedserier fra haven:

Et luftfoto af grunden taget i foråret 2012 kan ses på Holbæk Kommunes hjemmeside.

Vi har i en periode skrevet om årets gang i vores have på havenyt.dk, hvor der også er en beskrivelse af haven.

Der er en reportage fra haven i starten af denne billedserie: Frøsamlerkursus Malmø 2010.

Helse nr. 10 i 2003 var et særnummer om kosttilskud, og heri var der en artikel om vores liv i haven. Lidt uden for nummer, for vi spiser ikke koststilskud i normal forstand - se Her spiser vi også blomsterne.

I forbindelse med vores interesse for have­dyrkning er vi blevet medlemmer af de to foreninger Praktisk Økologi og Frø­samlerne. I Frøsamlerne har vi bl.a. mødt Brian Krause, der har en spændende økologisk køkkenhave, Gourmethaven. Også Søren Holts weblog Skrubtudsens have er et besøg værd.

© Copyright: Fotografier og tekst er beregnet til at blive set på denne hjemmeside og må ikke uden tilladelse anvendes i anden sammenhæng.
© Copyright: Photographs and texts are intended to be viewed on this website and should not be used in any other context without permission.