Krøniken Sejlerminder
teaser venstre

Sejlerminder

Et liv med oplevelser på vandet

Sejladserne i det Sydfynske Øhav med min lille sejlbåd Puk fylder en del i disse album, men her skal også beskrives min barndoms ture i motorbåd og skydepram, ture i Juniorbåd på Øresund, kajakture i Grønland, Sverige og Øhavet, sejlads med vikingeskib på Roskilde Fjord og i Øhavet, en ferie i en lejet sejlbåd på Kattegat, samt en ferie i optimistjolle i Øhavet.
Mine forældres sejlture i 1930'erne er beskrevet i Lystsejlads og ferie.
Sejlture med børn er beskrevet i Børn under åben himmel › Sejlads.
Mine seneste sejladser på Isefjorden er beskrevet i afsnittet Holbækegnen.
Opdateret 15. oktober 2016
teaser højre
Min barndoms første bådture i Det Sydfynske Øhav, mit køb som 15-årig af en lille sejlbåd, samt de første års sejladser med den. I disse år holder jeg for alvor ferie i min båd og gør naturstudier på strandene i Det Sydfynske Øhav. Desuden en lille afstikker til Bagsværd Sø. Et album domineret af naturbilleder fra ferieture rundt omkring i det Sydfynske Øhav.
Forårsklargøring i Lyngby og Svendborg, samt sejlture i det Sydfynske Øhav med en masse skøn natur. Naturoplevelse med Puk i Det Sydfynske Øhav, samt en brat afsluttende sejlerferie i en lejet båd. Igen et år med dagsture og ferieture i Puk i det Sydfynske Øhav - og som noget nyt: en ferietur til Als Sund.
Natur og havne oplevet med Puk på Svendborg Sund og Skarø, samt sejlture i en Måge i Lillebælt og på Vejle Fjord. Natur og havnemiljø oplevet på sejladser med Puk i det Sydfynske Øhav: Svendborg, Svendborg Sund, Birkholm, Bredholm, Halmø, Ristinge og Ristinge Nor. En meget kort sæson, kun med forårsklargøring og en sejlferie til Svelmø og Avernakø.
Jeg sejler som gast på kapsejladsen Fyn Rundt og tager på sejlferie Øhavet rundt med en veninde.
11.
12.
© Copyright: Fotografier og tekst er beregnet til at blive set på denne hjemmeside og må ikke uden tilladelse anvendes i anden sammenhæng.
© Copyright: Photographs and texts are intended to be viewed on this website and should not be used in any other context without permission.