Skandinavien Fjeldvandring i Norge 1982
Dette er en undertekst

Fjeldvandring i Norge 1982

Huldreheimen og Jotunheimen, 15. juli - 6. august

På denne tre ugers teltferie realiserer min kæreste Ida og jeg drømmen om den lange fodrejse over bjerge og dale, gennem smuk natur. Ideen til valg af område fik vi fra Den Norske Turist­forenings medlems­blad, der i en artikel beskrev den blide, uberørte fjeld­natur og de vide udsigter man kunne opleve omkring det afsides­liggende fjeld Langsua i Jotun­heimens Forgård - det område, der siden har fået navnet Huldre­heimen. Valg af tidspunkt på sommeren blev bestemt ved Brüel & Kjærs ferielukning.
Dette er en undertekst
Rejsen til Norge og vandringerne og topturene på fjeldene Synnfjell og Ormtjernkampen. Området omkring fjeldet Langsua med de mange blomster og de vide udsigter.
På Heimdalshøe går vi for alvor i højden, og efter at have krydset Valdresflye, også i Jotunheimen. På hjemvejen oplever vi badelivet på Karl Johan.
Kilde: Norgeskart
© Copyright: Fotografier og tekst er beregnet til at blive set på denne hjemmeside og må ikke uden tilladelse anvendes i anden sammenhæng.
© Copyright: Photographs and texts are intended to be viewed on this website and should not be used in any other context without permission.