Λ 
 < 
 > 
2
af
60
Sarek
© Finn
Jeg deler aftensmad og kogegrej med Lisbet og Dorthe - retterne er delvis hjemmelavede og bliver tillavet på et stormkøkken til petroleum. Ulla er mere til fastfood og har færdigretter med, samt en Jetboil til gas.

Jeg bidrager med følgende middagsretter: 1. Kartoffelmos, stegt flæsk, ærter, stegte løg, persille, olie. 2. Couscous, skinke, grøn pebersovs, broccoli, gulerødder. 3. Tortellini, Grana, persillesovs, persille, tomat, aubergine. 4. Gule ærter, chilipølser, løg, persille, gulerødder, snackpeber. 5. Ris, skinke, champignonsovs, champignon. Tilbehør: Vegeta, salt peber, karry.
Sarek
© Finn
Røget skinke fra Slagteren i Smedelundsgade i Holbæk. Skinken bliver skåret i skiver og vacuum­pakket i butikken.

Jeg deler morgenmad med Dorthe og bidrager med hjemme­lavet müsli, øllebrød, babygrød og skummet­mælks­pulver.
Min frokost består i pulversuppe, knækbrød, smør, pølse, skinke, myseost og frugtpålæg, samt te eller cappucino.