Atlanten Storbritannien

Storbritannien

Billeder og beretninger fra England, Scotland og Wales

Jeg har valgt at katalogisere Storbritannien under Atlanten, da briterne ikke selv betragter deres land som en del af Europa. Der foreligger nu beretninger fra en forårsrejse gennem The Midlands, en sommerferie i Nordengland/Skotland, fra flere kortere ferier i Cornwall og fra to weekendture til London.
Mere er dog i støbeskeen, for jeg har et omfattende billedmateriale fra mange års rejser i det britiske: Fra ialt 11 ferier i årene 1961-2008 og fra en udstationering i Sussex 1976-78.
Photos taken on holidays in Cornwall during the years 1977-2008.
(Kun på engelsk).
Tre ugers campingferie i det nordlige England og mellemste Skotland, med både natur, landlig idyl, bymil­jøer, arki­tektur og kon­certer. 27. juli - 14. august 2008. A great number of beautiful and interesting places experienced during ten days in England, 13 - 22 May 2005.
(Kun på engelsk).
Den anden teatertur i 2007, hvor vi også får set på nogle af Londons parker, og på arki­tektur lige fra række­huse til sky­skrabere.
28. september - 1. oktober 2007.
Billeder fra nogle oplevelses­rige dage med teater, musik, arki­tektur, blomster, freds­march, mad og kunst.
23. - 25. februar 2007.
© Copyright: Fotografier mv. er beregnet til at blive set på denne hjemmeside, og må ikke uden tilladelse anvendes i anden sammenhæng.
© Copyright: Photographs etc. are intended to be seen on this website, and may not be used in any other context without permission.